Intensivkurs för körkort i Falun

Annons:
Intensivkurs för körkort i Falun - här guidar vi dig till att hitta en körskola i Falun som kan hjälpa dig med att ta körkort snabbt och enkelt. Om du bor i eller i närheten av Falun och behöver besöka en trafikskola för att genomgå en intensivkurs för körkort så hittar du nedan våra registrerade körskolor som erbjuder detta i Falun. Sammanlagt finns det 2 olika företag som erbjuder intensivkurser för körkort registrerade just nu.
Annons:

Intensivkurs för körkort i Falun

Nedan ser du vår lista över alla trafikskolor i Falun som erbjuder möjlighet att genomgå intensivkurs för körkort.

Falu Trafikskola KB
Svärdsjögatan 5
791 30 Falun


TM Trafikskola AB
Parkgatan 1D
791 30 Falun

Annons:

Trafikskola i Falun

De flesta av intensivkurserna för körkort bedrivs av någon eller några av de olika trafikskolor som finns i Falun. Genom att kontakta dessa trafikskolor i Falun kan du på ett enkelt sätt ta reda på deras aktuella utbud av körskolor samt eventuella intensivkurser.

Körskolefakta om orten Falun

I Falun finns det som bekant minst en trafikskola som erbjuder intensivkurser för körkort, nedan hittar du en del övrig information om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du läsa mer om Falun om du vill få reda på annat än saker relaterat till trafikskolor eller intensivkurser för körkort i Falun.

I Falun hittade vi sammanlagt 2 olika trafikskolor att välja mellan när du letar efter intensivkurs för körkort i Falun. Skulle du inte hitta någon trafikskola i Falun som uppfyller dina behov inom intensivkurser rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta trafikskolor med intensivkurser för körkort

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta körskolor som erbjuder intensivkurser.