Intensivkurs för körkort i Umeå

Annons:
Intensivkurs för körkort i Umeå - här guidar vi dig till att hitta en körskola i Umeå som kan hjälpa dig med att ta körkort snabbt och enkelt. Om du bor i eller i närheten av Umeå och behöver besöka en trafikskola för att genomgå en intensivkurs för körkort så hittar du nedan våra registrerade körskolor som erbjuder detta i Umeå. Sammanlagt finns det 3 olika företag som erbjuder intensivkurser för körkort registrerade just nu.
Annons:

Intensivkurs för körkort i Umeå

Nedan ser du vår lista över alla trafikskolor i Umeå som erbjuder möjlighet att genomgå intensivkurs för körkort.

Körkort Så Klart i Umeå AB
Västra Esplanaden 7
903 25 Umeå


Nordiac.se
Verkstadsgatan 5
904 32 Umeå


Nya Trafikskolan Öst På Stan
Östra Norrlandsgatan 57
903 31 Umeå

Annons:

Trafikskola i Umeå

De flesta av intensivkurserna för körkort bedrivs av någon eller några av de olika trafikskolor som finns i Umeå. Genom att kontakta dessa trafikskolor i Umeå kan du på ett enkelt sätt ta reda på deras aktuella utbud av körskolor samt eventuella intensivkurser.

Körskolefakta om orten Umeå

I Umeå finns det som bekant minst en trafikskola som erbjuder intensivkurser för körkort, nedan hittar du en del övrig information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa mer om Umeå om du vill få reda på annat än saker relaterat till trafikskolor eller intensivkurser för körkort i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 3 olika trafikskolor att välja mellan när du letar efter intensivkurs för körkort i Umeå. Skulle du inte hitta någon trafikskola i Umeå som uppfyller dina behov inom intensivkurser rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta trafikskolor med intensivkurser för körkort

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta körskolor som erbjuder intensivkurser.