Intensivkurs för körkort i Kungälv

Annons:
Intensivkurs för körkort i Kungälv - här guidar vi dig till att hitta en körskola i Kungälv som kan hjälpa dig med att ta körkort snabbt och enkelt. Om du bor i eller i närheten av Kungälv och behöver besöka en trafikskola för att genomgå en intensivkurs för körkort så hittar du nedan våra registrerade körskolor som erbjuder detta i Kungälv. Sammanlagt finns det 2 olika företag som erbjuder intensivkurser för körkort registrerade just nu.
Annons:

Intensivkurs för körkort i Kungälv

Nedan ser du vår lista över alla trafikskolor i Kungälv som erbjuder möjlighet att genomgå intensivkurs för körkort.

Bosses Trafikskola
Herr Arnes Gata 3
442 49 Kungälv


Simons Trafikskola AB
Gymnasiegatan 4
442 34 Kungälv

Annons:

Trafikskola i Kungälv

De flesta av intensivkurserna för körkort bedrivs av någon eller några av de olika trafikskolor som finns i Kungälv. Genom att kontakta dessa trafikskolor i Kungälv kan du på ett enkelt sätt ta reda på deras aktuella utbud av körskolor samt eventuella intensivkurser.

Körskolefakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det som bekant minst en trafikskola som erbjuder intensivkurser för körkort, nedan hittar du en del övrig information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungälv om du vill få reda på annat än saker relaterat till trafikskolor eller intensivkurser för körkort i Kungälv.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 2 olika trafikskolor att välja mellan när du letar efter intensivkurs för körkort i Kungälv. Skulle du inte hitta någon trafikskola i Kungälv som uppfyller dina behov inom intensivkurser rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du hitta trafikskolor med intensivkurser för körkort

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta körskolor som erbjuder intensivkurser.